0
0
phone-icon
Заказать звонок

Часто задаваемые вопросы: Глянцевые подоконники.

ми підготували відповіді на питання, які часто виникають у покупців. Вони допоможуть Вам аргументовано спілкуватись з клієнтом та переконати його обирати підвіконняSteko Komfort.
1. Що таке «Термін експлуатації»? Як Ви його вимірюєте?
 
По-перше, слід розділяти термін експлуатації і гарантійний термін. Гарантійний термін - для підвіконня Steko Komfort становить 3 роки. Термін експлуатації же набагато більший і може складати до 20 років. У зв'язку з тим, що підвіконня виготовлене з неорганічних матеріалів, воно не схильне до гниття, а використаний клей не розкладається.

2. Чи правда, що це підвіконня немодживо пошкодити?
 
Глянсове підвіконня Steko Komfort має не гірший ступінь захисту від подряпин, ніж у інших виробників підвіконь з ПВХ покриттям. Наприклад, підвіконня кольору «білий тиснений», має дуже високий ступінь захисту від подряпин, завдяки своїй структурі, тому його можна вважати більш стійким.

3. Що таке ребра жорстості?
 
Ребра жорсткості - це перемички всередині підвіконня. На підвіконнях Steko Komfort використані перемички як прямі, так і похилі, що надає велику міцність плиті на злам і здавлювання.

4. На які температури розраховане підвіконня Steko Komfort? Скрізь називають різні цифри.
 
Підвіконня Steko Komfort призначене для експлуатації виключно всередині приміщень, при температурі не вище 60 ° С і вологості не більше 75%. Судячи з випробувань та досвіду можна сказати, що порцелянову чашку з окропом підвіконня витримає, а ось каструлі і сковорідки гарячі ставити на плиту небезпечно.

Користуйтеся нашими продуктами та робіть
життя більш комфортним!
Комментарии